2013/03/18

Dur Yolcu : Bir BOP Güzellemesi


Kusura bakmayın ama bana "Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" demek yalanmış gibi geliyor...
Onlar emperyalist güçlerin Anadolu'ya girmemesi için kanlarını döktüler . Okullarca katıldılar savaşa , sınıf sınıf şehit oldular. Bölük bölük , takım takım şehitliğe koştular...

Ne oldu ?

Emperyalist güçler geç de olsa Anadolu topraklarına girdi . Aynı güçler söz konusu topraklara girmekle kalmadı , toprakları ele geçirip parsellediler.

Büyük Ortadoğu - BOP - ya da artık adına ne derseniz. Bu topraklardan gelip bütün müslüman coğrafyayı haritadan silmeye kalkan bir eylemler bütünü değil midir ? Öyle.

Unutmayın BOP'un eşbaşkanı an itibari ile ülkemizin başında.
Emperyal güçlerle tokalaşma seansı . Kaynak : bobiler.örg




Ha unutmadan...

Çanakkale savaşı ile düzenli olarak "okunan ezanlara" atıfta bulunuyor. Ne güzeldir ki ezanlar okunuyor . Ama unutmamak lazım ki o ezanların okunmasını sağlayan Çanakkale ve Kurtuluş Savaşının komutanı Gazi Mustafa Kemal Paşadır.

Gazi Paşa ne dincilerin gözündeki gibi aşağılıktır , ne de malum partinin kadın kollarındaki konken partilerindeki kurabiye arası putlaştırma eylemindeki gibi ulaşılmazdır.

Emperyalist sistem topraklarımızı ele geçirdi. Bizim kılımız kıpırdamıyor (en fazla şimdiki gibi klavye delikanlılığı yapabiliyoruz)

Şikayet edip ağlamayı bırakıp harekete geçmeliyiz. Uyanmalıyız depresif uykularımızdan.

Ama nasıl ?!?

Bilen beri gelsin o zaman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.