2013/01/07

Göktepe

Göktepe diye mahalle , köy , ilçe ismi vardır mutlaka. İsim - Şehir oynayacak olursanız şehir kısmına yazabilirsiniz. Kişi hanesi için de Metin Göktepe yazabilirsiniz.

O dönemde yelek cepleri film kutuları ile dolu olurdu.
Hani büyük kısmımızın zihninde sadece iki tane siyah beyaz fotoğrafı olan kişi. "Gazeteci bozuntusu !" Böyle diyorum çünkü onun sarı basın kartı olmadığından haber peşinde koştuğu ilçeye alınmamıştı. O da haber peşinde koşmak istediğinden girdi o ilçeye. Gerisi malumunuz. Copların inip kalktığı kişinin yüzünün hastane çarşafı ile örtülmesi morga kaldırılması.

İki tane siyah beyaz fotoğraf. Birinde üstünde bir t-shirt , bol cepli yelek (o zamanlar filmler taşınırdı o ceplerde) elinde fotoğraf makinesi. Diğer fotoğrafta beyaz deseni olan siyah bir kazak giymiş Metin tebessüm etmiştir.

O dönemi hatırlıyorum da. Medya üstüne basa basa "Evrensel Muhabiri" vurgusu yapmıştı.Açık konuşayım Evrensel Gazetesi ile görüşlerim pek uyuşmaz. Uyuşması önemli değil. "Evrensel muhabiri"nin , bir muhabirinin , işini yapmaya çalışan birinin... Bunların hiç önemi yok ! "Bir insanın" öldürülmesi , üstelik güvenlik güçlerinin copları ile öldürülmesi... İşte bu noktada bu dava benim davam haline geliyor. Tıpkı şunlar ve onlar gibi...

Üzgünüm Metin...

Huzur içinde uyuyorsundur umarım her daim 28 yaşındaki Metin Göktepe...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.